fbpx

Extreme Fit Squad

Extreme Fit Squad

Extreme Fit Squad

 

Добре дошли в нашия Extreme Fit Squad- мястото, където тренировката се превръща в истинско изживяване! Програмата ни включва HIIТ, кръгови и крос-кондиционни тренировки, предоставяйки перфектното съчетание от силови и кардио упражнения. Тренировките са предизвикателни, но винаги съобразени с нивото на физическа подготовка на всеки един. Така помагат на трениращите постепенно да се адаптират към по-високия интензитет.
Тук не просто тренирате, а също така изграждате приятелства и взаимна подкрепа. Моята мисия като инструктор е да вдъхновя и мотивирам хората да се грижат за най-ценното си притежание – своето тяло, да станат свидетели на какво е способно то, да надскачат лимитите си и правейки го, да се забавляват.
Почувствайте идеалната комбинация от упражнения, които са стратегически подбрани, така че да подобрят вашата сила, издръжливост, кардио-капацитет, бързина, координация, ловкост и мобилност. Подгответе се за тренировка, която ще тества вашите граници.
Нашите ExtremeFit Squad класове са повече от тренировка – това е едно приключение, в което преодолявате предизвикателства и излизате по-силни. Хората, които са отдадени, ще бъдат свидетели как тялото им се трансформира и енергията им се увеличава. Освободете своя потенциал – ExtremeFit Squad ви насочва към една по-здрава и силна версия на вас самите!

 

Инструктор:

Севи Караалиева

Здравейте! Аз съм Севи, един човек, чието сърце бие в ритъма на тренировките и движението. От 2016 година започвам своя път в света на крос-кондиционните тренировки, които бързо се превръщат в неразделна част от моя живот.
В края на 2017 година, след препоръка на моя треньор, решавам да се запиша за онлайн квалификациите в едно от най-големите кросфит състезания в Европа – Athens Throwdown. Тогава не си и представях, че сред стотиците добре подготвени атлети ще стигна до финалите в Атина, но успях. Там направих своя дебют на международната сцена и се учудих от себе си от достойното си класиране.
Яхнала вълната на успеха, продължих да се състезавам на местно ниво, като най-големият ми успех е златен медал във Варна от състезанието Varna Throwdown 2018, а после и бронзов медал в Пловдив, от Plovdiv Throwdown 2018. През годините следват още участия в състезания и завоювани медали. Зад всичко това стоят не само моят упорит труд, но и безкрайната подкрепа на моя треньор и моите приятели.
След време, моята любов към кросфита ме пренася от състезателната страна към това да бъда част от тези, които вдъхновяват другите. През 2020 година се присъединявам към екипа на The Red Gym. Тук имам възможността да споделям своята страст с други и да ги вдъхновявам да преследват целите си.
Сега, като инструктор, моята цел е да предам любовта си към спорта. Да мотивирам хората около мен да откриват и развиват своята собствена страст към здравословния начин на живот и движение. Вярвам, че всеки може да преодолее себе си и да постигне големи неща, а аз съм тук, за да ги подкрепя в този път.