fbpx

"Може да има хора, които имат повече талант от теб, но нямаш извинение да работиш по-малко, отколкото си способен." - Дерек Джитър

Step Burning

Инструктор:

Здравка Дървенска

Здравка Дървенска е родена в гр.София. Занимава се професионално с тенис на корт от седемгодишна възраст. През всичките детски и младежки години е участвала в много държавни,отборни и международни турнири. Завършила е НСА с профил „Треньор по тенис”.През 1995год. завършва курс по аеробика и оттогава води групови занимания. В семейството на „The Gym” води часове по „степ аеробика” от 2010год. Предпочитан инструктор за аеробни тренировки. Вярва ,че този вид аеробика подобрява издръжливостта, гъвкавостта, силата и кординацията. Подходяща за всеки пол и възраст,тази тренировка увеличава натоварването на мускулите на седалището и бедрата-проблемни зони на жените.

Step Burning

Динамично занимание, с подчертано натоварване на бедрените и седалищните мускули. Стъпките и комбинациите изпълнени върху степа, могат да бъдат допълнени и от някои от основните удари с ръце и крака от тае bо. Темпото е умерено до бързо, упражненията са дозирани така, че да се постигне оптимално натоварвате както за мускулатурата, така и за важни системи на тялото като сърдечно-съдовата и дихателната. Следват упражнения за всички мускулни групи. Тренировката е много приятна и времето лети неусетно, когато се забавлявате.