fbpx

"Ще се почувстваш по-добре след десет тренировки, ще изглеждаш по-добре след двадесет и ще имаш съвсем ново тяло в тридесет сесии." - Джоузеф Пилатес

Pilates

Pilates

Инструктор:

Ани Иванова

Завършила НСА „Васил Левски” със специалност треньор. Майстор на спорта по художествена гимнастика и дългогодишен състезател с участия в много републикански и международни турнири. Сребърен медалист от държавно първенство в дисциплина ансамбъл жени. Инструктор е по аеробика от 1997 год. Има 11-годишен педагогически стаж в СУ „Климент Охридски” като преподавател по аеробика и пилатес  към департамента по спорт на учебното заведение.  От 2006год. работи като треньор по аеробика в THE GYM. В момента води занимания по пилатес, проблемни зони и степ аеробика.

Pilates

Методът Пилатес, с доказания си благотворен ефект върху тялот, е предпочитан като тренировъчно занимание сред голяма част от дамите. Упражненията се изпълняват плавно, с максимален контрол при всяко движение, за да се избегнат травмите и да се постигнат желаните резултати. При редовни занимания, може да подобрите стойката, дори и походката си. Това е уникална система от упражнения за разтягане и сила, укрепване и тонизиране на мускулите. Нито едно упражнение не е самоцелно, активизират се всички мускули на тялото. Ще засилите мускулатурата си и ще оформите тялото си така, че да изглежда още по-грациозно, стегнато и красиво. Изключително дорбе се повлияват болките във врата и гърба. Освен физически усилия, тук ви е нужна и концентрация на ума. Спазвайки точните указания, в края на тренировката ще усетите тялото си тонизирано и приятно релаксирано.