fbpx

Fit Ball

Fit Ball с Диляна съчетава едновременно аеробна и силова тренировка с помощта на специална гимнастическа топка, така наречената “швейцарска топка” ,която не дава устойчива опора и напряга цялото тяло, като почти всяко упражнение с нея ангажира множество стабилизиращи мускули. Подобрява се подвижността на гръбначния стълб, еластичността на мускулите и връзките, а това води до намаляване на болките в гръбначния стълб. Комбинацията от различни видове упражнения работи за здрав кръст, гръб и коремна преса, като  едновременно подобрава стойката, кординацията и издръжливостта на тялото, подобравя кръвното налягане и отпуска напрежението в гърба. Подобрява работата на прешлените, обезпечава активна дейност на мускулите на гърба, раменете, кръста, гърдите, шията, корема, ръцете и краката. Упражненията са подходящи за всички възрастови групи, както за хора с проблеми и болки, така и за активно спортуващи. Упражненията сe усещат като леки и приятни! Пробвайте една многофункционална, весела и полезна тренировка и вижте резултатите от нея!
Тренировката съчетава серии от упражнения за извайване на стегнато, хармонично и силно тяло под звуците на хубава музика, подбрана специално от Диляна.

Диляна е инструктор по степ кардио и фит бол. Обича да спортува и с успех предава тази своя любов към спорта на хората, които посещават тренировките й.