fbpx

Стречинг

Стречинг

Стречинг

Стречинга е важен аспект в живота на всеки атлет. Множеството тренировки и мускулни травми водят до съкращение на мускулните влакна. Заповядайте на стречинг групово заниемание, където ще имате възможност да подобрите Вашата мобилност. Активността протича по следния начин: – Загрявка на цяло тяло – статично растягане – динамично разтягане – изометрия и мобилност на ставите.

Какви са ползите от стречинга?

Подпомага за правилната стойка на тялото. Повишава гъвкавостта и обхвата на движенията. Допринася за притока на кръв към мускулите и подобрява вестибуларния апарат.

Подходяща за спортисти и хора на всякаква възраст!

Инструктор:

Кристина Асенова

Крис, родена в град София. Започва състезателната си кариера в художествената гимнастика на 4 годишна възраст. Участвала в много републикански първенства, както индивидуални, така и в ансамбъл. Завършва НСА през 2001 г. с профил “Учител по физическо възпитание” и “Спортен мениджмънт”. Занимавала се е професионално с модерен балет, има множество участия в концерти, клипове и телевизионни предавания. Има завършени курсове и сертификати, както за интервални тренировки, така и за стречинг. 

Извън залата Крис е любител на планината. Обожава природата и да е сред нея, има изкачени доста върхове.