fbpx

"Вярвам, че вътрешната сила е тази, която прави хората победители или губещи. И победителите са тези, които действително слушат истината, идваща от техните сърца." - Силвестър Сталоун

Каланетика

Инструктор:

Диана Димова

Диана Димова е родена в гр.София.Инструктор е от тринадесет години Има завършено обучение за инструктор по аеробика,степ-аеробика и каланетика.Живяла е във Франция и е практикувала като персонален треньор по аеробика.От 2006 год. до момента е част от треньорския екип на THE GYM.В своите часове Диана предпочита умерено натоварване и подбора на ефективни упражнения.

Каланетика

Плавни упражнения с ограничена амплитуда, набляга се върху повече повторения. Заниманието започва със загрявка на цялото тяло и го подготвя за работа. В основната част се въздейства пряко върху проблемните зони /всяко упражнение е насочено към определена част на тялото – ханша, страничната, предната и задната част на бедрата, талията/. Като допълнително средство, за увеличаване на натоварването, се използват гирички, ластици или топки. Няма възрастови ограничения, каланетиката е практически за всички. При редовни занимания ще усетите тялото си стегнато, добре оформено и тонизирано.