fbpx
ADVA – жива алкална вода с магнезий

ADVA – жива алкална вода с магнезий

ADVA – жива алкална вода с магнезий. Наричат я още ПРАВИЛНАТА ВОДА ЗА ПИЕНЕ. Екипът зад марката ADVA (в превод – ромоляща вода, малка вълна, кръгла вълна) се нарежда сред първите в света, които предлагат индустриално производство на жива вода, достъпна за всеки от нас.

ADVA е вода, получена чрез уникален процес на структуриране в микроклъстери чрез повлияване върху водородните връзки. Това променя окси-редукционния потенциал от положителен в отрицателен, което я прави антиоксидантна. Насищането на ADVA с водородни йони води до повишаване на алкалността до рН9. Тя е намагнетизирана, филтрирана и дезинфекцирана чрез иновативна технология, която запазва полезните минерали Ca и Mg и премахва вредните хлор, флуор и всички химикали и микроорганизми, като в резултат консумираме мека и вкусна вода, която ни накара да се чувстваме психически и физически освежени. ADVA – жива алкална вода с магнезий е с висок процент “разбити” молекули. При тях молекулата Н2О в процеса на производство се разпада на един атом водород и един хидроксилен йон – ОН. Тези разбити водни молекули позволяват на АDVA да навлезе през клетъчните мембрани в пъти по-лесно спрямо молекулите на останалите води, които в голямата си част образуват клъстери. По този начин ADVA хидратира, алкализира, детоксикира и дарява здраве!

Активираната вода по своите електролитни параметри е много близка до телесните течности (кръв, междуклетъчна течност и др.). Затова тя се включва веднага в жизнената дейност на организма и влияе благоприятно на възстановяването на енергийния му баланс. Особено важен е фактът, че това е естествен продукт, спомагащ за активизация на вътрешните сили на организма.

Положителни свойства:

 • Алкализира – при ph на кръвта 7.4 раковите клетки не се развиват.
 • Детоксикира – най-мощният естествен натурален антиоксидант в света.
 • Хидратира и пречиства организма на клетъчно ниво от свободни радикали, токсини и отровни вещества.
 • Активизира цялата имунна система и увеличава устойчивостта на организма срещу болести. Убива анаеробните бактерии (лошите бактерии) и укрепва аеробните бактерии (добрите бактерии).
 • Ускорява метаболизма, подобрява храносмилането, регулира чревната перисталтика и редуцира телесната мазнина.
 • Подобрява концентрацията и премахва главоболието.
 • Придава енергия и видима бодрост.
 • Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.
 • Оказва ефект върху различни алергични заболявания.
 • Подмладява и хидратира кожата, премахва целулита.
 • Предпазва мускулната тъкан и възстановява подвижността и гъвкавостта на ставите.
 • Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.
 • Положителен ефект върху диабета
 • Положителен ефект върху всички органи на тялото.
 • В ADVA са запазени полезните минерали Ca и Mg.

Тази вода е:

 • С висока алкалност – pH9.
 • С висок енергиен заряд.
 • С отрицателно ОRP.
 • С намагнитизирани молекули.
 • С разбити клъстери.
 • С енергийно положително послание.
 • Със структура на най-чистата планинска изворна вода.
 • С положителна животворна памет.
 • Добър помощник на всички, които се борят с топенето на мазнините и свалянето на излишните килограми. При ежедневен прием се потиска осезаемо чувството на глад, без това да води до дискомфорт.

ADVA – жива алкална вода с магнезий е най-мощният естествен натурален антиоксидант в света!

Полезни свойства
Живата вода съдържа активен водород, който доставя огромно количество “живи” електрони към организма. Водородът е с отрицателен енергиен заряд. Той улавя свободните радикали в кръвта, защото те са с положителен енергиен заряд. След това те се изхвърлят чрез урината и така организмът се предпазва от много заболявания. Живата вода алкализира организма и с това помага в борбата с много заболявания. Тя хидратира здравите клетки, като ги прави устойчиви и предотвратява преобразуването им в ракови.

– Хидратира и детоксикира
ADVA – жива алкална вода с магнезий е с висок процент “разбити” молекули. Те позволяват на водата да навлезе през клетъчните мембрани в пъти по-лесно спрямо молекулите на останалите води и по този начин хидратира и пречиства организма на клетъчно ниво от свободни радикали и отровни вещества, възстановява баланса в организма и насища клетките с кислород. Добре хидратираното тяло по-лесно се освобождава от вредните токсини. Най-големият филтър са бъбреците. Те са зависими от водата. С напредване на възрастта, способността им за филтрация намалява, което прави качеството на питейната вода още по-важно за правилната детоксикация на организма. Започнете да пиете вода с рН 9,0 и вашите бъбреци най-бързо ще усетят положителната промяна. Първите индикации за пречистването ще забележите именно в тяхното функциониране.

– Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и регулира кръвното налягане
Доказано е, че приемът на алкална йонизирана вода намалява нивото на холестерола и кръвната захар, което е много полезно за здравето на сърцето. Ненаситените мастни клетки на липидите реагират с активния кислород и образуват пероксилипидис, който се закрепя към кръвоносните съдове и причинява артереосклероза. Като резултат, кръвният поток става по-слаб, а кръвното налягане се повишава. Намирайки и реагирайки с активния кислород, активният водород предотвратява реакцията му с тези клетки и регулира кръвното налягане.

– Подобрява храносмилането
ADVA – жива алкална вода с магнезий ускорява метаболизма и помага на тялото да усвоява по-добре храната. Редовната консумация на този вид вода повлиява запека, но и не само. Тя регулира чревната перисталтика и е ефективна и при диария.

– За премахване на излишните килограми
ADVA е много добро средство за загуба и контролиране на теглото. Тя подобрява метаболизма, с което подпомага изгарянето на калории. Клетките в човешкия организъм натрупват мазнини, като по този начин се защитават от повишената киселинност. ADVA – жива алкална вода с магнезий балансира киселинно-алкалната среда и това кара клетките да се отървават от излишните мазнини. Освен това при ежедневен прием на ADVA се потиска осезаемо чувството на глад, без това да води до дискомфорт.

– Прилив на жизнената енергия
ADVA – жива алкална вода с магнезий придава енергия и видима бодрост, предотвратява летаргията, зарежда тялото ви и поддържа високо енергийните нива за по-дълго време. Водата в организма е от съществено значение за по-доброто кръвообращение. Когато тялото е добре хидратирано нивото на кислород в кръвта се увеличава. Изпийте чаша вода с рН 9,00 и ще изпитате това чувство.

– Увеличава концентрацията
Мозъкът в 90% се състои от вода. Пиенето на ADVA – жива алкална вода с магнезий ще подобри способността Ви за съсредоточаване и обработка на информация.

– Спира главоболието
Една от основните причини за главоболие е дехидратация. ADVA подобрява хидратацията на организма, поради по-малкия брой водни молекули в клъстерите. Само няколко минути след изпиване, водата става част от гръбначно-мозъчната течност и има положителен ефект върху всички органи на тялото.

– Подмладен външен вид
Пиенето на ADVA – жива алкална вода с магнезий хидратира кожата, възстановява подвижността и гъвкавостта на ставите, премахва целулита. Този вид вода се състои от малки групи от молекули и се усвоява до 6 пъти по-бързо.

– Предотвратява стареенето
Това е голямо предимство на живата алкална вода с магнезий. ADVA съдържа огромно количество антиоксиданти. Te унищожават вредните свободни радикали в организма, които са основната причина за стареенето и болестите.

– Предпазва мускулната тъкан
ADVA – жива алкална вода с магнезий запазва мускулната маса и ви предпазва от опасни заболявания като бъбречна недостатъчност и обструктивна белодробна болест. ADVA не само запазва мускулната маса, но и спомага за образуването на нова.

– Ефект върху диабета
Диабетът е метаболично нарушение на глюкозата, причинено от недостига на произвеждания инсулин в панкреаса или дефект на рецептора на глюкоза. Премахването на активния кислород чрез активен водород облекчава диабета, защото клетките, произвеждащи инсулин и глюкозния рецептор са доста чувствителни към активния кислород.

– Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.

– ADVA oказва ефект върху различни алергични заболявания.

-В ADVA са запазени полезните минерали Ca и Mg.

АDVA опаковка:

 • Луксозна и иновативна, здрава опаковка с уникален стилен и разпознаваем дизайн дизайн.
 • Бутилката е с достатъчно широко гърло, което предотвратява бълбукането на водата и навлизането на въздух в стомаха.
 • Капачката може да се използва и като чаша.
 • Разфасовки от 0,5, 1 и 2 л.
 • Виолетовият филтър увеличава био-фотонната енергия във водата и я запазва от вредното въздействие на UV лъчите.

Не се колебайте да се възползвате от описаните полезни качества, като консумирате ADVA – жива алкална вода с магнезий всекидневно.