fbpx
Посрещнете qwell!

Посрещнете qwell!

Qwell вода с колаген е напълно иновативна напитка, която е специално създадена за всички, които искат да поддържат младежки вид и добра форма!
Qwell e уникално съчетание на първокласен колаген и вода, пречистена по специална технология за филтрация – обратна осмоза, 100% натурален продукт и без никакви добавки. За разлика от много други напитки, той не съдържа подсладители, оцветители или добавени аромати.
Qwell действа отвътре и ефикасно възстановява колагеновите запаси в тялото, които се изчерпват с течение на времето. Kожата изглежда по-свежа, по-млада и е по-малко склонна към образуване на бръчки и фини линии.
Известно е, че липсата на колаген може да доведе до намалена костна плътност и до повишен риск от фрактури, особено при хора в по-зряла възраст. Qwell може да спомогне за намаляването на тези рискове.
Накрая, но не на последно място: колагенът играе съществена роля за съхранението и възстановяването на здравината на артериите и поддържа нормалното им функциониране, което е жизнено важно за всички органи и системи в тялото.
Qwell e разработена от водещи специалисти и е произведена с високотехнологично оборудване!

Една напитка – толкова много предимства!

ПОДМЛАДЕНА КОЖА
Стресът и напрежението, с които се сблъскваме в ежедневието, се отразяват върху кожата ни. Директно излагане на слънце, недостатъчен сън, емоционален стрес, алкохол и нощен живот, агресивни козметични продукти, физическо натоварване – кожата ни е като отворена книга, която разказва за всичко това. Qwell може да помогне за намаляването на отрицателното въздействие на тези фактори, дори за младата кожа.

ПО-МАЛКО БРЪЧКИ И ФИНИ ЛИНИИ
В голяма степен стареенето на кожата се дължи на естественото изчерпване на колагеновите запаси в тялото. Макар и неизбежен за всеки човек, този процес може да се отложи във времето или дори да бъде спрян по съвсем лесен и достъпен в забързаното ни ежедневие начин – пиейки вода с колаген qwell.

ПОВЕЧЕ ТОНУС
Колагенът има незаменима роля в почти всички жизненоважни процеси на тялото ни. Ето защо неговият недостиг може да бъде причина за влошаването на комфорта на живот. За да се чувстваш добре в тялото си и да се радваш на добро здраве, хубав външен вид и самочувствие – довери се на qwell!

КОЛАГЕН ЗА МУСКУЛИТЕ
Колагенът влияе благоприятно върху трупането на мускулна маса и регенерацията на мускулите, ставите и сухожилията. Ето защо достатъчният колагенов запас е изключително важен при интензивно спортуване. Това прави qwell перфектната напитка за спортисти и любители на фитнеса.

ЗДРАВИ КОСТИ
С възрастта намаляването на нивата на колаген в организма са причина и за понижаване на костната плътност, особено при жените – това нерядко води до затруднена подвижност и повишен риск от фрактури. Qwell значително допринася за избягването на тези рискове, като допълнително набавя колаген на организма. Позволи на qwell да бъде твоят верен спътник, защото само когато си здрав, можеш да се радваш истински на живота.

ВСЪЩНОСТ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО!
Тялото ти има нужда от достатъчен колагенов запас, а водата е негов основен градивен елемент, който поддържа доброто му функциониране. Сега можеш да си осигуриш едновременно и двете – и то в перфектно съчетание!