fbpx
Натурална минерална вода Pure H2O

Натурална минерална вода Pure H2O

Pure H2O извира от Пирин планина. Водният басейн се намира на 280 м дълбочина. Водата извира под естествено налягане, недокосната от човешка ръка или от машина. При бутилирането човешката намеса е сведена до минимум. Така съставът и вкусовите качества на Pure H2O остават непроменени. [+]

Бутилираните води се разделят на две категории – обработени и натурални. Обработените преминават през различни процеси, като стерилизация и санитизация, докато натуралните са такива, каквито природата ги е създала – перфектни. Pure H2O е съвършена, именно защото е натурална минерална вода. Разтворените минерали във водата влияят благоприятно на човешкия организъм, подпомагайки правилното му функциониране. От друга страна, прекалено голямото количество на някои елементи би могло да има обратен ефект и да затрудни усвояването им. Pure H2O е с ниска минерализация (319,96 mg/l) и e подходяща за ежедневна употреба. Има pH 9.20, което я определя като алкална, наричана още “жива вода”, тъй като тонизира и стимулира организма.

F: в умерени количества предотвратява зъбния кариес и подпомага растежа на костите.
Cl: съдържа се във всички телесни течности, които отговарят за поддържането на алкално-киселинния баланс в човешкото тяло; предаването на нервните импулси; регулирането на течностите в и извън клетките.
Mg: участва в катализата на над 300 ензима и играе основна роля при освобождаването на енергия.
Na: регулира кръвното налягане, междуклетъчното ниво на течностите и pH.
К: играе роля в множество физиологични процеси, включително контрол на кръвното налягане и хормоналното освобождаване.
Ca: подпомага сформирането на по-силни и по-плътни кости и зъби и ги поддържа здрави.[-]

Бутилката на Pure H2O изпъква с емблематичния си дизайн. Висококачествения материал, от който е изработена, минималистичния стил на етикета и изчистената й форма я превръщат в произведение на изкуството. Дизайнерската опаковката на Pure H2O носи усещане за стил и елегантност.

Искахме бутилката да е максимално прозрачна, за да се вижда колко съвършена и чиста е водата. Затова избрахме PET материал, който освен високата си прозрачност, предпазва водата, като не променя състава и вкусoвите й качества.

Pure H2O се предлага в разфасовки от 300, 500 и 1200 ml, като към дизайна на всяка е подходено с изключително внимание. Всеки един параметър е изчислен до съвършенство, за да гарантира максимален комфорт. Използваният висококачествен материал не позволява на бутилката да променя формата си. Накрая, но не на последно място, тя е 100% рециклируема.

Пълненето на бутилките се случва в контролирана среда, като така се гарантира отлична безопасност и хигиена. Освен това, всяка бутилка се пълни до точно определено ниво. Тази регулация е наложена отново, за да се гарантира максимално удобство.

Всеки детайл в Pure H2O е изпипан до съвършенство и предлага един перфектен миг на наслада.