fbpx
Жените и фитнеса

Жените и фитнеса

Всяка уважаваща себе си жена иска да е успяла,красива и да има перфектно тяло.В днешно време хубавата фигура е много важна.Как бихме могли да го постигнем?!

На първо място: упоритост и постоянство-няма как да изваете мечтаното тяло без да сте постоянни.Затова се постарайте да ходите редовно в залата,поне 3 пъти седмично.

2.Направете си план-преди да се заловите с тренировките си помислете много добре какво точно искате да постигнете:да отслабнете,да се стегнете,да изваете хубаво дупе….След което задължително се консултирайте с квалифициран фитнес инструктор,който да ви изготви специална програма,която да следвате стриктно.

3.Направете си хранителен режим-най-големите грешки се наблюдават при храненето.Повечето жени или не закусват или цял ден гладуват,а вечерят обилно.Спазват всякакви диети,които водят до йо-йо ефект,но може да доведат и до сериозни здравословни проблеми.
За да се свалят излишните мазнини ни е нужен калориен дефицит.Тялото трябва да се приспособи да гори мазнини.Това не е лесно,изисква време.Когато се започне режим за сваляне на тегло в първите 1,2 седмици може и да не се забележи разлика върху кантара.Ако дълго време сме се хранили безразборно ще ни трябва известно време да се пригодим към новата програма.Идеята е ,че ако в началото не забележите резултати не трябва да се отказвате.Трябва да вярвате в себе си и треньора си.

4.Консултирайте се с треньора си и приемайте хранителни добавки,тогава резултатът е гарантиран.Основната функция на хранителните добавки е да подобрят тренировката,храненето и възстановяването.Най важните хранителни добавки,които са определящи за здравето и функцията на човешкият организъм и често тялото изпитва техен недостиг са: витамин д,магнезий,цинк и омега 3.
Храненето,хранителните добавки,качествените тренировки и пълноценният 8 часов сън са 100% от вашият успех!!!!!!