fbpx
Едно ново преживяване и начин на живот


Едно ново преживяване и начин на живот


Fresh Brothers са първите в България сурови и студенопресовани сокове, или както ние ги наричаме “100% RAW & COLD-PRESSED”.
Със създаването на Fresh Brothers, искахме да предложим продукт, който да е вкусен и същевременно полезен за хората, максимално близък до вида, в който ни го дава природата и съответно да е леснодостъпен в забързаното ни ежедневие.
Нашите рецепти са специално разработени със сертифициран нутриционист – Надя Петрова , така че соковете да са подходящи за детоксикация или пък като здравословно допълнение към дневното ни меню.

RAW
Вярваме, че непреработената храна е истински полезна и здравословна. Затова нашите сокове са непастьоризирани, без консерванти, без добавена захар и са приготвени чрез технология за студено пресоване (cold-pressing), която позволява запазването на полезните вещества от зеленчуците и плодовете. По този начин човек получава сокове, пълни с витамини, минерали, ензими и други полезни хранителни вещества.

DELICIOUS
За нас консумацията на храни и напитки трябва да е преживяване, а не просто задоволяване на физическите нужди на човек. В тази връзка разработихме и комбинирахме рецептите ни така, че да използваме най-добрите налични в България зеленчуци и плодове, и същевременно да предложим максимално полезни и вкусни сокове.

CONVENIENT
Здравословният начин на живот е особено труден за хора с напрегнато ежедневие. Затова разработихме целия процес на поръчка, приготвяне и доставка така, че да е максимално удобен за нашите клиенти и без аналог в България.

Нашите продукти се доставят охладени в специална опаковка, където и да е в цялата страна.
Всеки един от нашите сокове е разработен от сертифициран нутриционист, така че да съдържа необходимите съставки, за да е максимално полезен и вкусен, както и да Ви поддържа тонизирани и усмихнати през целия ден.
Всеки сок е по 500 мл и се състои от повече от 1 кг плодове и зеленчуци.