THE GYM Performance – Level 2 – (Circuit Training)
  • Начало
  • Classes
  • THE GYM Performance – Level 2 – (Circuit Training)

THE GYM Performance – Level 2 – (Circuit Training)

1100 изгорени kcal
60

минути

Ниво Машини
Максимум участници
20
Треньори:

Сила,издръжливост и възстановяване в едно !

Ако искате да тествате вашата издръжливост и физическа форма , това е тренировката която ще ви доведе до предела на вашите сили . Тренировките винаги включват много упражнения които се комбинират по определен начин , за да огормят една невероятна и разнообразна тренировка ,защото разнообразието е ключът към прогреса !CrossFit е съвкупност от няколко дисциплини . (плуване,гребане,вдигане на тежести, гимнастика и тичане )
Чрез тези тренировки ще успеете да достигнете до вашите най-високи спортни постижения и ще преоткриете себе си ! CrossFit не е само тренировка,той е начин мислене,начин на живот .
EXTREME CARDIO STEP – Динамично и атрактивно кардио занимание с увлекателна хореография. Първите 40 минути са съчетали загрявка и комбинации изпълнени върху степ платформа. Темпото и стъпките са подбрани така, че да стимулират изгарянето на излишните мазнини. Втората част на тренировката е насочена към упражнения за всички мускулни групи. Използват се и помощни средства като гирички и ластици, за по-добро оформяне на мускулатурата. Часът завършва с разтягане и релаксация.